И наградата татко на годината, сигурно не оди во рацете на овој недораснат идиот

Кога ќе ти се роди дете, вртиш нова страница од животот и работите добиваат поинаква смисла, но некои луѓе едноставно не се дорасната за да го согледаат и прифатат тоа.