И наградата за најромантичен дечко на годината, оди кај… Дечкото кој знае како да ја убеди девојката да имаат бебе

Доста е од изговори, заколни се дека ќе имаме бебе веднаш, или…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.