И покрај целата мизерија, свирењето на гитара на овој дедо ќе предизвика насмевка на вашето лице

Почекајте да дојде моментот кога ќе запее :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.