И така и така (виц)

Докторот го прашува пациентот:
– Пушите ли?
– И така и така.
– Како така?
– Па, пасивен пушач сум. Другите пушат, јас дишам.
– Добро, понатаму, дали имате с*кс?
– И така и така.