И вакви навивачки има и играат многу енергично и квалитетно

Триумфална победа на бодипозитивизмот, социјално движење кое се бори против непокажувањето на секакви тела во медиумите.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.