И вашата жена мора да се навикне дека работите од дома и дека сите колеги гледаат што се случува

Жената најнормално си влезе во спалната да си запегла нешто за да облече, затоа што не беше облечена :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.