И животните се несмасни, а оваа компилација го докажува тоа

Компилација која ќе ви го разубави ладниот мрачен ден.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.