Иако песната „Don’t Go Breaking My Heart“ од Елтон Џон е стара 43 години, сѐ уште луѓето откачуваат на неа

Овој на пример си го фрли телефонот :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.