Иако пред време, сепак слободно можеме да го прогласиме победникот на „Најнездрава новогодишна декорација на куќа 2020/21“

Можам само да замислам колкава сметка за струја ќе му дојде на 1 јануари :). Во секој случај вреди. Уживајте во шоуто!