Ибрахимовиќ го одигра 100-тиот меч за Милан, а јубилејот најдобро ќе го запамети еден играч на Парма (ако не заборави сѐ после ова)

Рикардо Гаглиоро е несреќникот кој на јубилејниот меч го извлече најдебелиот крај.