Идеален маж (виц)

Жена оди во агенција за запознавање. Ја прашуваат каков маж бара, а таа одговара:
– Тој треба да биде културен, да биде сестран, да ме забавува, да ми раскажува секакви интересни стории, да ми кажува за случувањата во светот и никогаш да не ми противречи…
– Госпоѓо, во таков случај вам не ви треба маж, туку телевизор!