Идејата не му успеа на романтичниот шегобиец

Сте го гледале филмот кога на брат му му ја скршија кичмата? Епа така некако!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.