Идиот проба да ѝ го украде телефонот на бабата, но таа е „тврд орев“

Бабата го научи малиот дека тоа така не се прави.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!