Идиоти фрлале петарди до бебе во Белград, па татко им одлучи да ги научи на култура

Таткото на бебето е со сива качулка а тројцата момци фрлале петарди во близина на бебето иако тој неколку пати ги предупредил, затоа одлучил директно да ги воспита.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!