Идиотизам во живо на интернет: Ајде сега запали си го задникот!

Да се чуди човек колку глупи луѓе ја газат оваа земја. Дали го достигнавме пикот и еволуцијата тргна во обратна насока?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!