Идиотот му се искашла на дедото в лице во лифтот, а потоа следеше интересниот дел

Веројатно дедото му приговори нешто затоа што немаше баш место во лифтот, а овој се втурна без да праша.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!