Идиотот нападна девојка во продавница, но доби што заслужува

За жал ваквите насилници секогаш ќе ги има, ама се наоѓаат и луѓе кои ќе им го дотераат паметот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!