Идиотот наводно не можел да помине, па се обиде да го убие чистачот на прозорци

Луѓето не се делат на хендикепирани и нехендикепирани, туку на добри и полни со злоба и омраза.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!