Иднината на младите останува, но со вакви млади тешко на нас

Зошто нема санкции на вакво однесување?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!