Иднината пристигна! Луѓето го освоија небото, уште ценита да паднат и да се рашири и ова како електричните тротинети.

Судејќи по динамиката со која се движат работите во последните 2 декади, за ова да стане дел од нашето секојдневие, нема да треба да поминат години, туку месеци.