Иднината пристигна! Навикнете се на ваквите уреди, затоа што на ваков начин ќе управуваме со работите од сега па натаму!

Замислете цел дом со уреди кои само чекаат ваш знак со раката за да се активираат. Ако случајно се сопнеш и почнеш да мафташ со рацете, ќе настане вистински хаос :).