Играњето со големото куче дома понекогаш те учи важна лекција, како на пример да почнеш да го цениш мебелот од масивно дрво

Кој чува поголемо куче, сигурно имал слична ситуација, но материјалните работи се заменуваат, а убавите моменти се она што останува вечно.