Играњето бејзбол со баба е многу позабавно за гледање отколку што изгледа

Бејзболот е забавен спорт, само да не си на местото на бабата :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.