Играњето на маса е знак за препознавање на добра викенд забава и секогаш е неизвесно за гледање

Ни масите денес не се она што беа…

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.