Играњето ТикТок во Бразил е опасно по живот

Девојчето нучило да игра како и сите нејзини врснички во целиот свет, но има една разлика. Таа живее во Бразил!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!