Играта „Музичко столче“ имаше многу смешен и неочекуван крај

Наместо брзината, за тоа кој ќе биде победник одлучуваше итрината и снаодливоста.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.