Играта вртење шише во 2020 се игра со јајца

Бидејќи се изнаседевме дома, ни фали малку трчање во природа, со надеж дека јајцето нема да нѐ погоди во глава.

Играта вреди да се проба затоа што е смешна и динамична. Ако ја играте, видеото испратете ни го тука.