Илон Маск ја предвидува иднината на светот во кој живееме

Тој си го одработи својот дел. Професијата возач за многу кратко време ќе замине во историјата. На ред се другите корпрорации да го згазат обичниот човек. Ова не е шега и секој паметен човек би почнал да се подготвува за вакво сценарио.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!