Илустрации кои ги покажуваат контрадикторните работи во светот

Московскиот илустратор Антон Гудим претстави многу интересен проект кој многу јасно ги пренесува горките проблеми на општеството. На своите слики тој го покажа својот ироничен поглед на контрадикторни и досадни работи на кои речиси никој не обрнува внимание во современото општество. Уметникот не потсети дека никогаш не треба да заборавиме дека медалот секогаш има негативна страна.