Илустраторка од Бугарија покажува што прават луѓето во домовите за време на изолација

Како и кај нас така и во соседна Бугарија важат слични мерки за изолација и социјално дистанцирање, така што и луѓето се во „иста каша“.

Клементина Петрова е талентирана илустраторка од Бугарија која одлучила преку своите дела да им покаже на луѓето што таа и нејзиното момче прават за време на карантинот, но и какви занимации пронаоѓаат останатите.