Илустраторка од Русија ги освои срцата на луѓето прикажувајќи го животот во вистинското светло

Животот е постојана битка. И тоа е она што Комикада, илустраторка од Русија ни го покажува во нејзините стрипови. Девојката од нејзините приказни мора се справи со тешкотиите во животот, како што тоа го прави секој од нас.

Мачката и доброто кафе исто така ѝ помагаат во оваа патување. Ова се едни од нејзините најквалутетни стрипови. Уживајте!