Илустраторка покажува што всушност претставува вистинската љубов преку овие 17 илустрации

Љубовта се состои од многу мали нешта и не е секогаш се одлично и совршено. Аманда Олеандер, уметница од Лос Анџелес, знае многу за овие работи, но таа не се плаши да ви ги покаже.

Во нејзината работа, таа ги илустрира сите оние мали детали како јадење или четкање на забите што го сочинуваат секојдневието на повеќето парови. Затоа нејзините илустрации се толку релевантни за секој од нас.