Илузионистот Дејвид Блејн на гости кај австралиската актерка Марго Роби

На почеток направи еден трик со карти, чисто колку да ги загрее, а потоа се обиде да погоди некоја тајна од минатото на актерката, што само таа и другарка ѝ ја знаат.