Има 18 години, го викаат „Ученикот“, а никој не може да го победи во борба со рака

Александар Безизјаков „Ученикот“ е 18 годишен руски борец со рака, пред кого паѓаат и најсилните мажишта. Да погледнеме дел од неговите борби и како изгледа еден негов тренинг.