Има 2 начини за спас на Македонија (виц)

Имајќи ја во предвид целта ситуација во која се наоѓа држата и какви сѐ луѓе се наместиле на фотелјите, има две варијанти за решавање на нашите проблеми:
1. Реалистична – да дојдат вонземјани и да не средат.
2. Фантастична – да се средиме сами.