Има ли доброволци за малку турска улична, брза храна?

Турската кујна е многу блиска до нашата, затоа што 5 века сме биле под нивно ропство. Единствено последните 100 години, нашата кујна си фатила свој правец, а турската свој. Сепак, ретко кој Македонец ќе одолее на ваква закуска.