Има ли поголем резил од: „Ќе се омажиш ли за мене?“ во јавност, а таа ти вели „НЕ!“? ИМА, ИМА!

Дечково го доживеа и првиот резил и вториот, поголемиот резил, откако девојката го фрли прстенот во аквариумот.