Има ли поубав новогодишен подарок за сопругата, која очекува бебе?

Ова им било прв заеднички Божиќ откако се заедно. Е сега можеби таа очекуваше нешто поромантично, но на некои мажи хуморот им е поважен од романтиката.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.