Имате чест да присуствувате на првиот тест на шпоретот на бензин на тато

Ова дефинитивно ќе биде и последниот тест, тестерот малку изгуби желба.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!