Импресивно е за гледање како американските борбени авиони F-35 слетуваат на носач за авиони

F-35 лајтнинг II е едномоторен, повеќенаменски борбен авион од петтата генерација, со намалена воочливост. Импресивно е исто така што од две обични пушки во Прилеп и Куманово, на 11 октомври пред 79 години, сега нашата аримја има вакви авиони (НАТО нели :)). Шегата на страна, во ова време на пријателства од интерес, обиди за бришење историја, пу-пу не важи и менување страна отпосле, честит нека ни е празникот 11 Октомври, Денот на народното востание на македонскиот народ против фашизмот.