Импровизираниот билдер си ја прецени силата

Наредниот пат ќе знае подобро.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!