Инаетчијата и чоколадото

За сите оние кои велат “Додека сам не осетам, не верувам” 🙂.

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.