Инаетливата госпоѓа не им ја дава чантата на крадците по никоја цена

Дури ни по цена на изгребана фаца од асфалтот. Крадците не се свесни со кого си фатиле работа.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!