Индија си е Индија: Полицајците преку песна и танц им кажуваат на луѓето како да се однесуваат за време на пандемијата

Од друга страна пак можеби тие и не мора ова со короната да го сфатат толку сериозно, затоа што имаат толку многу инфекции што нивното тело веројатно веќе има антитела на сите постојни и идни вируси :).