Индиецот ќе ви покаже еден многу јак трик со МОТИКА

Колку е поголема и потешка мотиката, толку поуспешен е трикот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.