Индиецот го прашува другарот: „Абе брат, ќе излегуваш ли денес надвор?“

А на другарот нема да му текне да излезе надвор уште долго време :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!