Индиската баба нашла дома кобра

Кобрата е многу опасна, а штом е опасна не ти треба дома. Бабата ја реши во еден потег

 

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!