Индиски борец го победи во туркање на рака најсилниот човек во светот

Во предизвик одржан во Дубаи, во Обединетите Арапски Емирати, индискиот борец Рахул Паникер успеа да го совлада Американецот Лери Вилс исто така познат како најсилниот бодибилдер во светот, на рака. Рахул е актуелен шампион во борење на рацете до 70 килограми во Индија. На почетокот му беше тешко, но потоа пристигнаа неговите 5 минути.