Индискиот филм Супермен е многу појак од холивудскиот

За разлика од холивудскиот суперхерој, индискиот знае и да игра :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.