Индискиот премиер лично смисли, сними и објави видео за коронавирусот

Индискиот премиер Нарендра Моди сам одлучи да се справи со пандемијата на коронавирусот. Тој сними и објави на Интернет кратко видео на кое се гледа колку се опасни контактите со други луѓе. Како резултат на епидемијата, 75 индиски региони ќе бидат изолирани до 31 март.